En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 Fonksiyonel evetğu denli süsleyici layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine usturuplu olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Akdeniz sahilsında, Gazze Şeridi'nin kestirmece 28 kilometre güneybatısında bucak kayran Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr yurt Belah'tan mirlayıp Eğlek Yunus'tan geçerek Refah'a denli uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve kestirmece bir kilometre genişliğinde bir yer. Ekincilik arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, herhangi bir altyapı bulunmamasına karşın halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda sözıyor.

Ayrıca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Safi olarak anlamanız sinein aşağıya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde bakım veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) esas amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların başka katlara intikalini çelmek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas Yangın Çıkış Kapısı açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve felakete dayanıklı kadeh ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla tek katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Report this wiki page