Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve balaban odalara duhullerde bulunanlar kadar henüz geniş açıklıkları kapatmak ciğerin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer hazırlamak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan örgülabilir. çoklukla 30 ila 120 an ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Bina çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride çevrilmiş kalabilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana alışverişiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve dışarıya rast açılmalıdır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Fakat bayağıdaki kriterlerin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına cevaz verilmektedir.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en şayan yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page